Aziz Yıldırım’ın Listesi Açıklandı: En Çok Konuşulan İsim Dışarıda Kaldı

  Açıklanan listede asil ve yedek üyeler netleşirken, spor kamuoyunda günlerdir adı sıkça geçen Şanlıurfalı iş insanı Feridun Geçgel’in listede yer almaması dikkat çekti.

Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı olan Feridun Geçgel’in, Aziz Yıldırım’ın yönetim kadrosunda yer alacağı yönündeki iddialar son günlerde geniş yankı uyandırmıştı. Ancak açıklanan resmi listede Geçgel isminin bulunmaması, kulislerde “sürpriz gelişme” olarak değerlendirildi.

Açıklanan listede asil üyeler arasında Barış Göktürk, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Mustafa Çağlar, Önder Fırat, Cihan Kamer, Fatih Öztürk, Batuhan Özdemir, Tanju Kaya, Murat İman, Özgür Peker, Yusuf Buğra Tanık, Mehmet Aydın ve Selim Kosif yer aldı.

Yedek üyeler ise Fatih Aslan, Volkan Akan, Mustafa Aydın Acun, Barış Karagöz, Savaş Adalet, Demre İşcan ve Yasemin Babayiğit’ten oluştu.

Feridun Geçgel’in listede yer almaması, özellikle Şanlıurfa kamuoyunda da dikkatle takip edilirken, ilerleyen süreçte kulüp bünyesinde farklı bir görev alıp almayacağı merak konusu oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde Silahlı Kavga: Baba Öldü, Oğlu Ağır Yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, oğlu ise ağır yaralandı.

CHP’li Karadağ: ”Suruç sahipsiz,Suruç’a hizmet yapılmıyor, Suruç kasten yok ediliyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ dün, Suruç Cumhuriyet Meydanı’nda, Suruç’un kronikleşmiş sorunlarına ilişkin basın açıklaması düzenledi.

METEOROLOJİDEN ÇOK SAYIDA İL İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde etkili olması beklenen olumsuz hava koşullarına ilişkin uyarı yaptı.

Şanlıurfa’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 9 Şüpheli t İşlem Başlatıldı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda, göçmen kaçakçılığı yaptığı değerlendirilen ve “organizatör” olarak adlandırılan 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.