Bakan Bak, milli boksör Hatice Akbaş’ı ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli boksör Hatice Akbaş’ın Malatya Akçadağ’daki evine ziyaret gerçekleştirdi.

Paris 2024 anılarını yad ederek yeni hedefleri konuştuklarını belirten Bakan Bak, “Bizi evimizde gibi hissettiren misafirperverlikleri için Hatice kardeşime ve kıymetli ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Eyyüpoğlu ‘ndan sert tepki: “Kabul edilemez bir olay” 

Muğla’da oynanan Muğlaspor–Şanlıurfaspor Maçı sonrası yaşanan saldırı olaylarına ilişkin tepkiler sürüyor.

TÜİK – Tavuk yumurtası üretimi Eylül’de yıllık yüzde 4,1 artışla 1,83 milyar adete çıktı

İstanbul, 14 Kasım (Hibya) Tavuk yumurtası üretimi Eylül’de yıllık yüzde 4,1 artışla 1,83 milyar adete yükseldi.

Şanlıurfa ‘da iki ilçede tüm okullarda eğitime ara verildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Siverek ve Viranşehir İlçelerindeki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Şanlıurfaspor’dan Gol Şov! Hatayspor’u 4-2 Mağlup Etti

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, ligin 7. haftasında sahasında konuk ettiği Hatayspor’u 4-2 mağlup ederek taraftarına galibiyet sevinci yaşattı.