Bakan Memişoğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Sağlık Bakanı Memişoğlu, hekimliğin bir meslekten öte, bir adanmışlık hikayesi olduğunu belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gecesini gündüzü ne katan, dertlere derman olan, insanlığa iyiliği şiar edinen gönüllerin hikayesi. Yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda bir sanat. Bu eşsiz sanatı toplumumuzun esenliği için icra eden hekimlerimizle gurur duyuyorum. Sizler sağlık sistemimizin övünç kaynağısınız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve hekim adaylarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. İyi ki varsınız.”

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Tasarruf Uygulaması

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un öncülüğünde kurulan belediye atölyesi, ilçedeki tüm parkların açık hava mobilyası ihtiyacını karşılayarak önemli bir tasarruf sağlıyor.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Prematüre Uyarısı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Uzmanı Dr. Fatih İşleyen, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, erken doğan bebeklerin karşılaştığı güçlükler ve ailelerin bu süreçteki sorumluluklarına dikkati çekti.

Şanlıurfalılar 15 Temmuz yıl dönümünde Topçu meydanına akın etti!

15 Temmuz darbe girişiminin 7’nci yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa ‘da da vatandaşlar Topçu meydanına akın etti.

Propaganda serbestliği sona erdi

Yarın gerçekleştirilecek yerel seçimlere ilişkin propaganda süresi sona erdi. Seçim yasakları yarın saat 23.59’da son bulacak.