Bakan Yerlikaya: 801,5 kilogram uyuşturucu ele geçirdik

Bakan Yerlikaya, İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde düzenlenen operasyonda; 29 parça halinde 773 kilogram sıvı metamfetamin ile kristal halde 28,5 kilogram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirdiklerini duyurdu. Operasyonda. 2 şüpheli yakalandı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Arnavutköy ilçesinde operasyon düzenlendi.

Operasyonu koordine eden Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonu gerçekleştiren İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile polislerii tebrik eden Yerlikaya,  “Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır! Buna cüret eden zehir tacirleriyle ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

CHP’li Karasu: “Urfa’da Elektrik, Eğitim ve Sağlık Sorunları Çözülmeli”

ŞANLIURFA ( – CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Şanlıurfa’da elektrik kesintileri, eğitim ve sağlık alanındaki sorunların çözülmesi gerektiğini belirtti.

Güneş ailesinin acı günü

Güneş ailesinin büyüklerinden Hacı Cemil Güneş (70), kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Başkan Begit Paylaştı, Vatandaş Sordu: “Bu Hizmet Kimin?”

BİRECİK – Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit’in Bağlarbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek elektrik altyapısı yatırımına ilişkin sosyal medya paylaşımı, kamuoyunda farklı değerlendirmelere neden oldu.

Malatya’da trafik kazası: 4 ölü, 2 yaralı

Malatya Valiliği, virajı alamayarak karşı şeride geçen bir otomobilin, karşı yönden gelen otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin yaralandığını açıkladı.