Bakan Yumaklı duyurdu: Mazot ve Gübre Destek Ödemeleri  Hesaplara Yatırılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerin merakla beklediği mazot ve gübre desteğine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Bakanlık, toplam 5 milyar 496 milyon 99 bin 462 lira tutarındaki destekleme ödemesinin yarın itibarıyla çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaptığı açıklamada, “5 milyar 496 milyon 99 bin 462 lira destekleme ödemesini yarın çiftçilerimizin hesaplarına aktaracağız. Hayırlı ve bereketli olsun,” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

TBMM’nin çalışma süresi uzatıldı

İç tüzük gereği 1 Temmuz’da tatile girmesi gereken Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) çalışma süresi uzatıldı.

Sandıktan Çıktılar, Şehre Uğramadılar! Sırra Kadem Basan Vekiller

Seçimden sonra Şanlıurfa sokaklarında görünmeyen milletvekilleri, halkın tepkisini çekti. Vatandaşlar, ‘Ankara’da sessiz kalan vekiller, Urfa’da ses getiriyor!’ diyerek sitem etti.

BM: Gazze’deki durum kabul edilemez

BM Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatör Yardımcısı Ramiz Alakbarov Gazze’deki ateşkesin kırılganlığına dikkat çekerek Gazze’deki durumun “kabul edilemez” olduğunu belirtti.

Haliliye Belediyesi, talebe kayıtsız kalmadı

Haliliye Belediyesi, hastalığı sonucu felçli kalan vatandaşın engelli rampası talebine kayıtsız kalmadı.