Bakan Yumaklı: Milli Parklar Kanunu ülkemize hayırlı olsun

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edilen Milli Parklar Kanunu için açıklama yaptı. Bakan Yumaklı, kanunun yaban hayatı, biyolojik çeşitlilik, ekosistem ve korunan alanlar açısından doğaya daha güçlü bir koruma sağlayacağını belirtti.

Yumaklı, sürece emek veren AK Parti ve MHP gruplarına, milletvekillerine, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyelerine ve Meclis çalışanlarına teşekkür ettiğini ifade etti. Bakan Yumaklı, kanunla birlikte Türkiye’nin doğal mirasının geleceğe güvenle taşınacağını vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Canpolat: 31 Mart Günü Sandiklara Ak Oylar Vuracak

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini Ahmet Yesevi Mahallesinde sürdürdü. Mahalle sakinlerini Cumhurbaşkanı mitingine davet eden Başkan Canpolat, “İnşallah, sizin bu sözünüz, sizdeki bu heyecan, sizdeki bu aşkla birlikte Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın da liderliğinde 31 Mart seçimleri AK Parti zaferi ile sonuçlanacaktır” dedi.

Harran Üniversitesi’nden Bölgesel Kalkınmaya Katkı: 18 Üniversite Ortak Protokolde Buluştu

Harran Üniversitesi, bölgesel kalkınmayı hedefleyen önemli bir iş birliğine imza attı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İstasyon Gaziantep koordinasyonunda düzenlenen Akademik Kurul Paydaş İş Birliği Protokolü, 18 üniversitenin katılımıyla imzalandı.

Uğur Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi’nde Meğer Tanıtımdan Sorumluymuş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde gölge başkan olarak ismi sıkça anılan eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün mimar kardeşi Uğur Beyazgül’ün, tanıtım biriminden sorumlu olduğu ortaya çıktı.

Arıkan: Bu milletin alın terini Amerika’ya peşkeş çekmeyin

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, partisinin genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nda gündeme ilişkin değerlendirme yaptı.