Bakan Yumaklı: Milli Parklar Kanunu ülkemize hayırlı olsun

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edilen Milli Parklar Kanunu için açıklama yaptı. Bakan Yumaklı, kanunun yaban hayatı, biyolojik çeşitlilik, ekosistem ve korunan alanlar açısından doğaya daha güçlü bir koruma sağlayacağını belirtti.

Yumaklı, sürece emek veren AK Parti ve MHP gruplarına, milletvekillerine, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyelerine ve Meclis çalışanlarına teşekkür ettiğini ifade etti. Bakan Yumaklı, kanunla birlikte Türkiye’nin doğal mirasının geleceğe güvenle taşınacağını vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Göbeklitepe festivalinde ödüller sahiplerini buldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 24-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşen 3. Göbeklitepe Uluslararası Film Festivali sona erdi. Reji Kilisesi’nde gerçekleşen törenle ödüller sahiplerini buldu.

Babacan’dan Sumud Filosu açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İsrail’in Gazze’ye insani yardım ulaştırmayı amaçlayan Sumud Filosu’na yönelik engelleme ve müdahale girişimlerini eleştirdi.

Habib Arslan Urfa Ulaşım AŞ Başkanlığı Görevinden İstifa Etti

Şanlıurfa’nın tanınmış isimlerinden Habib Arslan, Urfa Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

131 hükümlü gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye sevk edildi

Sakarya Valiliği, gıda zehirlenmesi şüphesiyle 131 hükümlünün tedbir amaçlı olarak hastaneye sevk edildiğini ve şu ana kadar herhangi bir ciddi sağlık durumuna rastlanmadığını açıkladı.