Bakan Yumaklı: Narenciye sektörümüzü desteklemeye devam edeceğiz

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, narenciyenin Türkiye’nin önemli tarımsal ürünleri arasında yer almakla birlikte birçok ülkeye de ihraç edilerek ekonomiye katkı sağladığını belirtti.

Geçen yıl 7,9 milyon ton üretilen narenciye sektörü nü desteklemeye, üretimi ve ihracat imkanlarını artırmaya devam edeceklerini vurgulayan Bakan Yumaklı, yeni hasat sezonunun tüm üreticilere hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Erdan: “Geleceğimizi güvence altına alana kadar durmayacağız!”

Birleşmiş Milletler (BM) İsrail Büyükelçisi Gilad Erdan, tünellerin amacının mümkün olan en fazla İsrailliyi öldürmek olduğunu söyledi.

Duran: Tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fenerbahçe Başkanı Saran ifadeye çağrıldı

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran uyuşturucu soruşturmasından ifadeye çağrıldı, evinde arama yapılıyor.

CHP’de adaylık için ‘ön seçim’ kararı kesinleşti

ANKARA – CHP PM, cumhurbaşkanı adaylığı için ön seçim tarihinin belirlenmesi konusunda MYK’YE yetki verdi.