Başarılı İŞKUR Müdürü görevini devretti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu çok sayıda ilin İŞKUR müdürünü değiştirdi.

  Yaklaşık 2 yıl önce yaşanan yolsuzluk iddiaları sonrası Şanlıurfa’ya müfettişler gönderildi. Müfettişlerin incelemesi sonrası bazı çalışanlar hakkında soruşturma açıldı. Soruşturmanın devam ettiği dönemde görevden alınan İŞKUR İl Müdürünün yerine Kaya İlhan Çetinkaya getirildi. Yaklaşık 2 yıl boyunca bu görevi başarılı bir şekilde yürüten, yetkilerini ihtiyaç sahiplerine iş imkanı sunma yönünde kullanan Çetinkaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın değiştirme kararı aldığı müdürler listesinde yer aldı.

 Kaya İlhan Çetinkaya, 1986 yılında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde doğdu. Lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyasal Bilimi alanında tamamladı. Meslek hayatına PTT Genel Müdürlüğünde başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu merkez birimlerinde görev aldıktan sonra Şanlıurfa Çalışma ve İş Kurumuna İl Müdürü olarak asaleten atanan ve 28.04.2022 tarihinde göreve başlayan Çetinkaya, evli ve bir çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Et ve Süt Kurumu kırmızı ete zam yaptı

Et ve Süt Kurumu kırmızı et ürünlerine yüzde 24 ile 28 arasında zam yaptı.

Ülke genelindeki fırtına ve selde 2 kişi hayatını kaybetti

AFAD yurt genelinde hava koşullarına bağlı olarak çok sayıda sel, su baskını ve çatı uçması ile yapısal çökme olaylarının meydana geldiğini duyurdu. Yapılan açıklamada sel ve fırtınada 2 kişinin hayatını kaybettiği 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

Sudan Geçiş Konseyi Başkanı’na suikast girişimi

Stockholm, 31 Temmuz (Hibya) Sudan Tribune gazetesinin haberine göre, Sudan Geçiş Konseyi Başkanı Abdel Fattah al-Burhan, ülkenin doğusundaki bir askeri üssü ziyaret ederken bir suikast girişiminden kurtuldu.

Siyasilerden Galatasaray için tebrik mesajı

İstanbul, 18 Mayıs (Hibya) Siyasiler, Trendyol Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray’ı tebrik etti.