Başkan Baydilli ‘den 18 Mart Çanakkale zaferi mesajı

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak büyük zaferde şehadete ulaşan şehitleri andı.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak büyük zaferin yıldönümünü kutladı. Başkan Baydilli, Çanakkale’de ve geçmişten günümüze vatan toprağını savunmak için şehadete eren kahramanları minnetle andı.

 

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

 

“18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde, bu mücadelede canlarını ortaya koyan ecdadımızı büyük bir gurur ve minnetle anıyoruz. Bu zafer, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Çanakkale’de verilen destansı mücadele milletimizin azmi, kararlılığı ve vatan sevgisi ile tarihe altın harflerle yazılmıştır.

 

Milletimizin en büyük zaferlerinden olan 18 Mart Çanakkale Zaferi bir milletin nasıl küllerinden doğarak sadece inanç ve fedakarlıkla vatanını büyük güçlere karşı savunduğunu gösteren büyük bir zaferdir. Çanakkale Zaferi, birlik ve beraberlik ruhuyla, vatan sevgisiyle dolu insanlarımızın, düşmana karşı nasıl büyük bir güç olabileceğini göstermiştir. Bu ruhu yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bugün, ülkemizin her köşesinde ve her vatandaşımızda Çanakkale ruhunu yaşatmak için çalışıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, vatanımızı daha da ileriye taşımak için mücadele ediyoruz. Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin bize emaneti olan bu toprakları korumak için kararlılıkla çalışacağız.

 

Şanlı ecdadımıza karşı mesuliyetlerimizin şuuruyla Çanakkale’nin hatırlattığı değerlerden, ortaya koyduğu manadan vazgeçmeyecek ve bu vatanı imanla sevmeye; aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla ve inançla kadim memleketimizi koruyacağız, büyüteceğiz. Allah bize Çanakkale’de yokluk içindeyken iman gücüyle mücadele eden ecdadımıza layık torunlar olmayı, vatanımıza her zaman hizmet etmeyi nasip etsin.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde vatan savunması için geçmişten bugüne canını feda eden şehitlerimizi saygıyla, minnetle anıyorum ve Allah’tan rahmet diliyorum.”

 

 

www.karakopru.bel.tr

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BOZUK YOLLARI ONARIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü yama çalışmalarıyla bozuk yolları onarmaya devam ediyor. Açıksu Caddesi’nde tamamlanan çalışmalarla birlikte ulaşımda konfor ve güvenlik seviyesi yükseltildi.

Şanlıurfa Kent Konseyi Seçimi Mahkemeye taşınıyor

Şanlıurfa Kent Konseyi Seçimlerinde Usulsüzlük olduğu İddiası ile mahkemeye taşınıyor.

HRÜ Hastanesi’nde kuduz farkındalığı eğitimi

Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi Hastanesi’nde, 28 Eylül Dünya Kuduz Günü kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik kuduz hastalığı konusunda farkındalık eğitimi düzenlendi. Eğitimde kuduzun bulaş yolları, korunma yöntemleri ve şüpheli hayvan teması sonrasında izlenmesi gereken tıbbi süreçler ele alındı.

Yüksek hava sıcaklıkları etkili olmaya devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yüksek hava sıcaklıklarının devam edeceğini açıkladı.