Başkan Baydilli ‘den Berat kandili mesajı

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Ramazan’ın müjdecisi olan bu gecenin tüm İslam âlemine huzur ve güzellikler getirmesini diledi.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli mesajında Tüm İslam âleminin Berat gecesini tebrik ederken, bu gecenin rahmet, mağfiret ve bereketinden faydalanılması dileğinde bulundu.

 

Başkan Baydilli mesajında şu ifadeleri kullandı:

 

“Bu mübarek gece, Yüce Allah’ın affına ve merhametine sığınmak, günahlardan arınmak ve manevi bir tazelenme için bir fırsattır. Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, sevgiye her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde, bu gecenin vesilesiyle birbirimize daha da yakınlaşmalı, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakmalıyız.

 

Mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat gecesi, Gazze’deki katliamların sona ermesine, oradaki mazlumların felaha erişmesine vesile olsun. Bu gece edeceğimiz dualar zordaki Müslüman kardeşlerimizin huzur bulmasını, huzur ortamının hâkim olmasını sağlasın.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfalı ve Karaköprü hemşerilerimin, İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesaplarına aktarıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 1 milyar 924 milyon 243 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.

Elektriğe yüzde 38 zam

Elektriğe yapılan yüzde 38 zam, 1 Temmuz itibarıyla geçerli olacak.

Şanlıurfalı Minik Çocuklar Dijital Sinemayı Çok Sevdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmetine sunulan Şair Nabi Dijital Sinemaya çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Her hafta farklı bir animasyon film gösteriminin beyaz perdeye yansıtıldığı sinema etkinliğinde çocuklara patlamış mısır ve gazoz ikram ediliyor.

Bakan Yerlikaya’dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün başlayan yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla mesaj paylaştı.