Başkan Baydilli Seçim Beyannamesini Açıkladı

Karaköprü Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi bir video ile vatandaşlara hitap ederek seçim beyannamesini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile tekrar aday gösterilen Başkan Baydilli, Karaköprü’yü kalkındırmak için 8,5 yıldır hizmet ettiklerini ve bundan sonra da en iyi hizmeti sunma adına gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Baydilli seçim beyannamesinde şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Karaköprülü hemşerilerim,

Yaklaşık 8,5 yıllık başkanlık sürecimizde Karaköprü’müz kalkındırmak ve daha güzel bir ilçeyi vatandaşlarımıza sunmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf ettik. 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimlerde cumhurbaşkanımız ve partimizin onayı ile tekrardan Karaköprü’müze hizmet etmek için aday gösterildik. Teveccühleri için sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Güneydoğu’nun parlayan yüzü olan Karaköprü hizmetin en iyisine layıktır. İnşallah 31 Mart günü sizin desteğinizle seçildikten sonra ilçemizin kalkınmasını sürdürmesi için hizmetlerimizi ve projelerimizi artırarak devam edeceğiz. Bismillah diyerek başladığımız bu yolda inşallah yaptığımız her çalışmayı Elhamdülillah diyerek tamamlayacağız.

Biz 8,5 yıldır olduğu gibi Karaköprü ’ye hizmet etmeye talip olduk ve bu yolda gece gündüz demeden, tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz. İnşallah milletimizin de desteğiyle tekrar görevi devralacağız, hep birlikte ilçemizi güzelleştirip geliştirmeye devam edeceğiz. Bu yolda desteklerini ve dualarını bizden esirgemeyen kıymetli vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum. İnşallah bundan sonra da Karaköprü bize biz de Karaköprülü hemşerilerimize emanetiz.”

Başkan Baydilli seçim sürecinin ülkeye, Şanlıurfa’ya ve Karaköprü’ye hayırlı olmasını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

5’i kanser ilacı olmak üzere 16 ilaç geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemeyle 16 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını açıkladı.

Harran Üniversitesi İİBF’de Mezuniyet Coşkusu: Öğrenciler Keplerini Gökyüzüne Bıraktı

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreni, açık hava amfisinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Bayram tatilinin ilk gün kaza bilançosu: 5 can kaybı, 1219 yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin birinci günü kaza bilançosunu açıkladı.

Kamuda tasarruf paketi açıklandı

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldığı toplantı ile açıklandı.