Başkan Canpolat: “Cumhuriyetimizin 102. Yılı Kutlu Olsun”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Cumhuriyetimizin 102. yılı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Başkan Canpolat, mesajında Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en güçlü nişanesi olduğunu vurguladı.

Başkan Canpolat mesajında, “Bundan 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde aziz milletimiz, her türlü imkânsızlığa rağmen vatanını savunmuş ve bağımsızlık uğruna destan yazmıştır. 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet, yalnızca bir yönetim biçimi değil, milletimizin yeniden dirilişinin simgesidir” ifadelerini kullandı.

Canpolat, Türkiye Cumhuriyeti’nin bugün 102 yıl önce atılan sağlam temeller üzerinde yükseldiğine dikkat çekerek, “Bilimde, sanayide, teknolojide ve insanlık değerlerinde her geçen gün daha ileriye gidiyoruz. Bizler, millet olarak Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mesajını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz.” sözüyle güçlendiren Başkan Canpolat, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için çalışacaklarını belirtti.

Başkan Canpolat, sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhuriyetimizin 102. yılının sadece ülkemize değil, umudu Türkiye olan tüm kardeş coğrafyalarımıza da kutlu olmasını diliyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Milletvekili Eyyüpoğlu: Birlik ve Beraberliğimiz En Büyük Gücümüzdür

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kral Şakir çocuk tiyatrosu Karaköprü’de

Karaköprü Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen etkinlikle ‘Kral Şakir ve Kapadokya Macerası’ isimli çocuk tiyatrosu sahnelenirken, çocuklar birbirinden eğlenceli müzikler ve danslarla doyasıya eğlendi

Konut Fiyat Endeksi Aralık ayında yıllık yüzde 75,6 artış gösterdi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan verilere göre Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2023 Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 1,1 artarken, önceki yılın aynı ayına göre yüzde 75,6 artış gösterdi.

“Kıskaç-39” operasyonlarında 103 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 39 ilde FETÖ’ye yönelik son bir haftadır devam eden “Kıskaç-39” operasyonlarında 103 şüphelinin yakalandığını açıkladı.