BAŞKAN CANPOLAT’TAN 11 NİSAN MESAJI

Başkan Canpolat, mesajında şu ifadelere yer verdi: “11 Nisan 1920, şanlı ecdadımızın birlik ve beraberlik içerisinde, tüm zorluklara rağmen ortaya koyduğu eşsiz mücadelenin zaferle taçlandığı kutlu bir gündür. Ecdadımız, yokluklar içerisinde sürdürdüğü bu onurlu direnişle sadece bir şehri değil, bir milletin kaderini değiştirmiştir. Şanlıurfa halkının gösterdiği kararlılık ve cesaret, bağımsızlık meşalesinin yanmasına vesile olmuş ve gelecek nesillere ilham kaynağı olmuştur.

Bu anlamlı kurtuluş mücadelesi, milletimizin azim ve inancının en somut göstergelerinden biri olarak tarih sayfalarındaki yerini almıştır. Ecdadımızın ortaya koyduğu bu kahramanlık ruhu, bugün de bizlere yol göstermekte; birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü yarınlara ulaşmamız için bizlere ilham vermektedir.

Bizlere düşen en önemli görev, bu aziz mirasa sahip çıkarak, şehrimizi daha ileriye taşımak ve gelecek nesillere güçlü bir şekilde emanet etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 11 Nisan Kurtuluş Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin Kurtuluş Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

CHP’li Karadağ, esnaf sattığı malın yenisini yerine koyamıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, ekonomik krizin vurduğu esnafın sattığı malın yerine yenisini koyamadığına işaret ederek,

Şanlıurfa’da Ruhsatsız 11 Konak ve Otel Kapatıldı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte ruhsatsız faaliyet gösteren 11 konak ve otelin kapatıldığını açıkladı.

Şanlıurfaspor, Adanaspor’a Karşı Üstünlüğünü Koruyor

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, Adanaspor ile oynadığı son beş karşılaşmada üstün bir performans sergiledi.

Siverek Belediyespor’dan Büyükşehir’e“Büyük Bütçeler, Sıfır Başarı” Göndermesi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) eleme grubunda Siverek Belediyespor, penaltı atışları sonucu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 8-7 yenerek bir üst tura yükseldi.