Başkan Ekinci’den Regaip Kandili Mesajı

Başkan Ekinci, mesajında, mübarek üç ayların başlangıcındaki ilk kandil olan Regaip Kandili’nin dua, tövbe ve ibadetler ile değerlendirilmesinin önemine işaret ederek, vatandaşların kandilini tebrik etti.

Yıl içerisinde böylesine müstesna günleri değerlendirmenin önemine işaret eden ve bu günleri fırsat bilmek gerektiğine değinen Başkan Ekinci, “Üç aylar, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı günlerdir. Üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili, insanoğlu için manevi bir fırsattır. Regaip Kandili ile Rabbimizin bizlere sunduğu bereket ve rahmet dolu üç aylara ulaşmış, on bir ayın sultanı Ramazan’ın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Başta Viranşehirli hemşerilerim ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam Aleminde kardeşliğin, huzurun ve sağlığın hâkim olması için dua etmeyi unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandil’ini tebrik ediyorum. Rabbim sağlık, huzur, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde Ramazan’a ulaşmayı nasip etsin” ifadelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İsveç’ten Şanlıurfa’ya Şifa Yolculuğu

İsveç’ten Geldi, Sağlığına Şanlıurfa’da Kavuştu.

Hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerine çıkacak

Hava sıcaklıklarının 22-28 Şubat tarihleri arasında batı kesimlerden başlayarak artacağı ve kuzey, ülke genelinde mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Suruç 7 Milyon TL’lik Sahte Et Faturası İddiaları ile Gündemde

Vatandaşlardan gelen ihbarlara göre Kayyum Suruç’tan bir Kasaptan 7 milyon tl’lik et almış gibi göstererek Sahte fatura ile bunu ödemeye çalışmış

15 Temmuz Federasyonu Haliliye İlçe Başkanlığı’na Sedat Şeker atandı

15 Temmuz Federasyonu Başkanı Emre Şahin tarafından, Haliliye İlçe Başkanlığı’na Sedat Şeker getirildi.