Başkan Gülpınar ‘ın yeni özel kalem müdürü belli oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeni Özel Kalem Müdürünü Belirledi.

Şanlıurfa’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, göreve başlamasıyla birlikte yeni yönetim kadrosunu oluşturmaya başladı. Bu kapsamda, Sağlık Bakanlığı’nda önemli görevler üstlenmiş olan bürokrat Emrah Karaca, Gülpınar’ın belirlediği yeni özel kalem müdürü olarak atandı.

Şehrin idari yapısında önemli bir değişiklik yaratacak olan atama, Gülpınar’ın belediyedeki yönetim anlayışını ve önceliklerini yansıtması bakımından dikkat çekiyor. Yapılan açıklamalara göre, Emrah Karaca’nın tecrübeli ve donanımlı bir bürokrat olması, Şanlıurfa’nın belediye başkanı tarafından tercih edilmesinde etkili oldu.

Karaca, daha önce Sağlık Bakanlığı bünyesinde çeşitli kritik görevlerde bulunmuş, sağlık sektöründeki deneyimi ve başarılı çalışmalarıyla tanınmış bir isim olarak öne çıkıyor. Yeni görevinde, Şanlıurfa’nın kalkınma ve hizmet alanlarında belediye başkanına destek olacak olan Karaca’nın, şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Hayrat Vakfı Siverek’te öğrencileri ödüllendirdi

Hayrat Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Ulued (uluslararası eğitimciler derneği )tarafından düzenlenen ve Türkiye geneli 530.000 öğrencinin kayıt yaptığı aydınlık yarınlara online kitap okuma yarışmasında dereceye giren Siverekli öğrencileri ödüllendirdi.

Ceylanpınar’da bağımlılıkla mücadele semineri düzenlendi

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Ceylanpınar İlçesinde din görevlilerine bağımlılıkla mücadele semineri verildi. Müftülük konferans salonunda verilen seminere yoğun ilgi gösterildi.

Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Dilimizin Zenginlikleri Sergisinde Ali Baba İlkokulu Farkı

Ali Baba İlkokulu Standına Yoğun İlgi: Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sergisinde Büyük Beğeni Topladı