Başkan GÜNBEGİ’den Suruç ve Birecik ilçelerine ziyaret

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, il teşkilatı ile birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Suruç ve Birecik ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, il teşkilatı ile birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Suruç ve Birecik ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanı Günbegi ve il teşkilatının ilk durağı Suruç oldu. Suruç’ta ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Günbegi, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İl Başkanı Günbegi, Suruç İlçe Başkanı İbrahim Uçar ve partililerle birlikte esnafları ziyaret edip hayırlı işler dilediler, esnafların sorun ve taleplerini dinlediler. Suruç programının son durağı ise Suruç Kaymakamlığı oldu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi ve il teşkilatı Suruç peogramları sonrası Birecik ilçesine hareket etti. Başkan Günbegi, Birecik’te ilçe teşkilatıyla biraraya gelip, yapılacak saha ve teşkilat çalışmaları hakkında önemli mesajlar verdi, daha sonra Birecik Belediye Başkanlığında Belediye Başkanı Mehmet Begit ile biraraya gelip belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Günbegi, Birecik temaslarına Birecik Kaymakamlığı ziyareti ile devam etti. AK Parti İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, Birecik İlçe Başkanı Erol Açılan, Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit ve partililerle birlikte Birecik’te Esnafları ziyaret edip, hayırlı işler dileyip esnafların sorun ve taleplerini dinlediler. Suruç ve Birecik İlçelerini ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, ilçe programlarından duyduğu memnuniyeti dile getirip, millete hizmet yolunda her daim birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Kalbi delik olan 4 aylık bebek Harran Üniversitesi Hastanesi ‘nde sağlığına kavuştu

Şanlıurfa’da kalbinde delik olan ve kapanması gereken bir damarın açık olması nedeniyle Harran Üniversitesi Hastane’ne yatırılan 4 aylık bebek yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Yöneticilere Belediye Mevzuatı Eğitimi Verildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, üst düzey yöneticilere yönelik Belediye Mevzuatıyla ilgili seminer gerçekleştirdi. Seminerde temel mevzuat ve hizmetlerle ilgili kapsamlı bilgi verildi.

Vali Ayhan: El Ele Süper Lige

Astor Enerji A.Ş. Şanlıurfaspor’a isim sponsoru oldu. Kulüp Başkanı Haçım İzol ile Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel’in imzası sonrası 2023-2024 sezonunda Şanlıurfaspor, Astor Enerji Şanlıurfaspor adıyla ligde mücadele edecek.

YSK’nın Yeni Kararıyla Şanlıurfa’nın Milletvekili Sayısı Arttı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Türkiye İstatistik Kurumu’nun 31 Aralık 2024 nüfus verilerini esas alarak illerin milletvekili sayılarını yeniden belirledi.