Başkan Kuş, Evren Sanayi Sitesi’nde Esnafla Buluştu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, belediye başkan yardımcıları, birim amirleri ve meclis üyeleriyle birlikte Evren Sanayi Sitesi’nde düzenlenen esnaf duasına katıldı. Müftü Tolan’ın yaptığı duaların ardından Başkan Kuş, esnaf odasını ziyaret ederek yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Mesaisinin önemli bölümünü esnaf, gençler ve vatandaşlarla geçirerek talepleri dinleyen Başkan Kuş’a, ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çiftçi, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Samak ve belediye birim amirleri de eşlik etti.

Ziyarette Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamirciler Sanat Esnaf Odası Başkanı Halil Polat ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Duaların ardından esnafın cumasını tebrik eden ve hayırlı işler dileyen Başkan Kuş, konuşmasında Gazze’ de yaşanan zulme dikkat çekerek, “Dava Cenab-ı Mevlam’ın davasıdır, Cenab-ı Mevlam davasına sahip çıkacaktır.” dedi.

Evren Sanayi Sitesi’nde yeşil alan ve parklarla ilgili çalışmalara başlanacağını belirten Kuş, temizlik konusunda da sahada olacaklarını ifade etti. Çöp konteyneri dağıtımına başladıklarını ve eksiklikleri kısa sürede gidereceklerini vurgulayan Kuş, Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalara bugünden itibaren başlayacağını dile getirdi. Kuş, “Siz ne emrederseniz, gücümüz nispetinde emrinizde olacağımızı ifade etmiştik. Bazı şeyler geç olabilir ama Allah’ın izniyle hepsi yerine gelecektir. Biz de sizlerin duasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Oda Başkanı Halil Polat ise Başkan Kuş ve İl Müftüsü Ramazan Tolan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, belediye ile iş birliği içinde yeni çalışmaların başlayacağını söyledi. Polat, site içerisinde yeşil alan ve temizlik konusunda ciddi bir çalışma yürütüleceğini, yeni caminin İl Müftülüğü’ne tahsis edildiğini ve diğer caminin inşaatının da hızla devam ettiğini aktardı.

Yeni iş yeri inşaatlarının da sürdüğünü belirten Polat, KDV muafiyet belgelerinin çıktığını, malzeme alımlarına başlanarak esnafın kısa sürede iş yeri sahibi yapılacağını ifade etti. Mülkiyet sorununu çözdüklerini kaydeden Polat, 800’den fazla iş yerinin inşaatını hızlı şekilde tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

CHP’li Vekil Mahmut Tanal’ın Açıklaması

Hilvan’da Seçimin İptali İçin Oy Yakanlar Korunuyor!

Milli yüzücü Umut Ünlü finale yükseldi

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda milli para yüzücü Umut Ünlü, erkekler SM3 150m karışık elemelerinde 3:16.68’lik derecesiyle serisinde 3, genel sıralamada 4. olarak finale yükseldi.

Ceylanpınar’da Zahiriye Camisine Minare Yapıldı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Zahiriye Camisi, minaresiz haliyle yıllardır hizmet veriyordu.

Eğitimlere katılan Şanlıurfalı esnaflara katılım belgesi verildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın girişimleri sonucu Balıklıgöl ve çevresindeki esnafa yönelik başlatılan eğitim çalışmalarının tamamlanmasının ardından eğitime dahil olan işyerlerine katılım belgesi verildi.