Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiye, AK Parti ile İstikrardan Taraf Olacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri, mahalle gezileri, ev toplantıları ve seçim irtibat ofislerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Eyyübiyelilerle buluşmasına, ilçenin önemli bir esnaf kesimi olan Oto Galericiler Sitesi ile devam eden Başkan Mehmet Kuş, esnafa hayırlı işler dileyerek ramazan aylarını tebrik etti. Başkan Kuş’u iş yerlerine davet ederek seçimlerde başarılar dileyen esnaf da, sitelerinin ihtiyaç ve taleplerini başkan Kuş’a aktardı. Ziyareti süresince yüzlerce esnafı iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Kuş’a oto galericiler esnafı da teşekkür etti.
İftar sonrası çalışmalarına ev toplantılarıyla devam eden Başkan Kuş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Moğal ve meclis üyeleriyle birlikte Eyüpnebi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. İmam Ayrıç’ın ev sahipliğinde yapılan ev toplantısında konuşan Başkan Mehmet Kuş, iki yıllık pandemi kısıtlamaları, deprem ve sel felaketleri gibi zorlu süreçlere rağmen Eyyübiye için verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini belirterek, yeni dönemdeki projelerini paylaştı. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Kuş, “1 Nisan sabahı itibariyle Eyyübiyelilere verdiğimiz sözleri yerine getirmeye, projelerimizi birer birer gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Eyyübiyelilerin duası ve desteğiyle birlikte evellallah diyerek yol almaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Eyüpnebi Mahallesi’ndeki ev toplantısının ardından belediye meclis üyesi adayı Hacı Keser’in seçim ofisine geçen Başkan Kuş ve Moğal, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunan Başkan Kuş, Eyyübiyelilerin 31 Mart gecesi büyük coşku yaşayacağını ve istikrardan yana oy kullanarak geleceğe koşmaya devam edeceğini ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siverek’te yol ve kaldırımları yıkama çalışmaları devam ediyor

Siverek Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir şehir sloganıyla başlattığı yıkama çalışmalarını sürdürüyor.

Oto Gaz Fiyatına Zam Geliyor

Araç sahiplerini üzecek bir haber geldi.

Memur-Sen İl Başkanı Coşkun: Ücrette Denge ve Alım Gücü İçin Reform Şart

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, 2026 yılının ilk enflasyon oranının yüzde 4,84 olarak açıklanmasının ardından yazılı bir açıklama yaparak, kamuda ücret reformu çağrısında bulundu.

ŞANLIURFA’DA FAİLİ MEÇHUL CİNAYET AYDINLATILDI

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince “Faili Meçhul Kasten Öldürme Olayının Aydınlatılması” kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda, Siverek ilçesinde meydana gelen cinayet olayı çözüme kavuşturuldu.