BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bu gecenin İslam âleminde ve dünyada huzurun teminine vesile olmasını diledi

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Berat gecesinin bizlere nefsimizle hesaplaşma, günahlarımızdan arınma ve Rabbimize daha da yakınlaşma fırsatı sunduğunu dile getirdi.

Başkan Çiftçi mesajında şu ifadelere yer verdi: “11 ayın sultanı Ramazan ayına yaklaştığımız bu günlerde ayrı bir heyecan ve özlem içerisindeyiz. Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili; toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın arttığı, günahların affı için önemli bir fırsat olan değerli bir gecedir.

Berat Kandili, özünde sadece bir gece değil bir ömürdür. Bu mübarek geceyi, hayatımızın anlamını düşünmek, kendimizi sorgulamak ve Rabbimize karşı sorumluluklarımızı hatırlamak için bir fırsat olarak görelim. Yüce Allah’ın affına erebilmek için bugün çokça affı mağfiret dileme, iyilik yapma ve gönül yapmak için güzel bir fırsattır. Biz de bu fırsattan istifade edip gönlünü kırdığımız, gönül koyduğumuz kişilerle bir araya gelip gönül alalım ve ailemizin, büyüklerimizin kandilini kutlayıp helallik alalım.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Ayının müjdecisi Berat gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içinde kandilinizi kutlar, tüm İslam âlemi ve Şanlıurfa’mız için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

MGK toplantısı başladı

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı.

Hilvan Belediyesi’ne Türkiye Belediyeler Birliği’nden Çöp Toplama Aracı Desteği

Hilvan Belediyesi’nin girişimleriyle Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen çöp toplama aracı düzenlenen anahtar teslim töreniyle Hilvan Belediyesi Eş Başkanı Garip Yeşil tarafından teslim alındı.

Şanlıurfa’da Sağlıklı Hayat Merkezleri Vatandaşlara Sigara Bırakmada Yol Arkadaşı Oluyor

İl Sağlık Müdürü Dr. Erhan Berk: “Sağlıklı Hayat Merkezlerimiz önleyici sağlık hizmetlerinin en güçlü ayağını oluşturuyor.”

Özel: Gayrimeşru bir iktidar devleti yönetemez

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya’daki mitingin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşlara teşekkür etti. Özel, mitingde iktidara yönelik eleştirilerde bulundu.