Başkan Özyavuz: 15 Temmuz Millet İradesinin Cesaret Ve Ferasetle Tecelli Ettiği Tarihtir

Başkan Özyavuz; 15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır. Herkes gördü ki, asil kanlarıyla suladıkları bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmeyen ve demokrasiye göz diken kanlı ellerin hakimiyetine girmeyen Türk Milleti, büyük ve asil bir millettir. Hainlerin açtıkları ateş sırasında şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin Türk Milletinin kalplerindeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerini ve gazilerimiz de bu milletin gönlünde ilelebet yaptıkları kahramanlıklarla anılacağını vurguladı.

Başkan Özyavuz, bu memleket şehit kanlarıyla sulanarak vatan yapılmıştır, vatan uğruna nice canlar feda edilmiş Çanakkale’de, Sakarya’da, Kurtuluş Savaşında, son olarak 81 ilin meydanlarında bütün dünya buna şahit olmuştur. Bundan sonra bize düşen görev birbirimizi daha çok severek kenetlenmek, birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak ülkemizi güçlendirmek ve muasır medeniyetler seviyesine taşımaktır.

Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli öncülüğünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve kararlı tutumuyla Terörsüz Türkiye süreci başladı. Milli ekonominin güçleneceği, kardeşlik duygularının artacağı ve en önemlisi de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her alanda şahlanacağı Yeni yüzyılda her türlü olumsuzluğa yer verilmeyecektir. Bu vesile ile 15 Temmuz darbe girişimine karşı canlarını veren şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Yavuz’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TBMM Başkan Vekili Bozdağ; Ali Murat Bucak kardeşimiz seçildiğinde bizler Başkan Yardımcıları gibi çalışacağız

TBMM Başkan Vekili Bozdağ: Ali Murat Bucak’ı Siverek halkı seçerse ben ve milletvekillerimiz Belediye Başkan Yardımcıları gibi çalışacağız.

Bucak ve Hatun, Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan ile bir araya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Üniversite Hastanelerinin Geleceği Şanlıurfa’da Masaya Yatırıldı

Harran Üniversitesi, Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Yönetim Kurulu Toplantısı’na ev sahipliği yaparak Türkiye’nin önemli üniversitelerinin rektörlerini Şanlıurfa’da bir araya getirdi.