Başkan Özyavuz: Asfalt Yollar Balkat Ve Diriliş Mahallelerine Hayırlı Olsun

Cumhur ittifakı’nın Harran Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı Mahalle içi ve grup bağlantı yollarında asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Harran Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak, arazi ve iklim şartlarına göre, dolgu çalışmalarını da ağırlık veriyor.

Vatandaşların ulaşım hizmetlerinde aksaklık yaşamamaları adına mevsim şartlarına göre çalışmalarını gece gündüz sürdüren Belediye ekipleri, Balkat ve Diriliş mahallelerinde, mahalle içi asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Cumhur ittifakı, Bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla yorulmadan, ilk günkü aşkla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Bizler bölmeden, ayrışmadan hizmetin her türlüsünü Harran’ımızın her yerine götüreceğiz. Bir hafta önce bismillah diyerek, Balkat ve Diriliş mahallelerimizde başlattığımız, mahalle içi asfalt serim çalışmalarımını Cenab-ı Allah’ın izniyle tamamlamış bulunmaktayız. Geçmişte söylediğimiz gibi Harran’ımızın her bir metrekaresine hizmeti ulaştırmak için and içtik. İfadelerini kullandı.

Yollarının asfaltlanmasından dolayı Başkan Özyavuz’a teşekkür eden Mahalle sakinleri, Mahallemizin bütün ihtiyaçlarını karşılayan, yollarını asfaltlayan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor’da Karacabey Hazırlıkları Başladı

Şanlıurfaspor, ligde oynayacağı Karacabey Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Yaş meyve sebze ihracatı yüzde 1 artarak 1 milyar 718 milyon dolara yükseldi

Yaş meyve sebze ve meyve sebze mamulleri sektörleri 2024 yılının ilk yarısında ihracatını yüzde 9’luk artışla Türkiye’ye 3 milyar 8 milyon dolar döviz kazandırdı.

Şanlıurfa’da 5 yıl hapis cezası bulunan dolandırıcılık şüphelisi yakalandı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan dolandırıcılık hükümlüsü jandarma ekiplerince yakalandı.

UNRWA: Refah’ta güvenli bir yer bulunamıyor

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), geçen hafta 300 bin kişinin güveli yer bulunmadığı için Refah’tan kaçtığını bildirdi.