Başkan Özyavuz, Vali Şıldak ‘ı ağırladı

BAŞKAN ÖZYAVUZ, VALİ ŞILDAK’I AĞIRLADI

İlçe ziyaretleri kapsamında Harran’a gelen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u ziyaret ederek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ı ağırladı. Belediye binasını ziyaret eden Vali Şıldak, Başkan Özyavuz tarafından karşılandı. Başkan Özyavuz, Vali Şıldak’a ilçe genelinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında brifing vererek, yapılan hizmetler hakkında değerlendirme yaptı.
İlçede yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Özyavuz’a teşekkür eden Vali Şıldak, ilçede önemli hizmetler yapıldığını belirtti.
İlçeyi ziyaretinden ötürü teşekkür eden Başkan Özyavuz, Vali Şıldak’a günün anısına Kuran-ı Kerim hediye etti.
Daha sonra şeref defterini imzalayan Vali Şıldak, misafirperverlikleri için Başkan Özyavuz’a teşekkür ederek, Belediyeden ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Fethiye Belediye Başkanı Karacaya silahlı saldırı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınadı.

Şanlıurfa’da Ramazan Ayına Özel İftar Sonrası Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti Başladı

Şanlıurfa’da Ramazan ayına özel olarak iftar sonrası 19.30 ile 24.00 saatleri arasında ağız ve diş sağlığı hizmetleri verilmeye başlandı.

Portekizli golcü Marco Paixao, Şanlıurfaspor’da antrenmana çıktı

1. Lig’de 3 kez gol kralı olmayı başaran Altay’ın forveti Marco Paixao, takımından ayrılarak Şanlıurfaspor ile anlaşma sağladı.

Şanlıurfa’da kaçak sigara ve çay ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Birecik ve Viranşehir ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 4 bin 600 adet kaçak sigara ile 32 kilogram kaçak çay ele geçirildi, 24 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.