Başkan Özyavuz’un Kapıları Millet İçin Her Daim Açık

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un gündüzleri makam odası akşamları ise Millet odası vatandaşlarla dolup taşıyor. Kırsal mahalle ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşları ‘Açık Kapı’ hizmet anlayışıyla makamında ağırlayarak sorun ve taleplerini bizzat kendilerinden dinliyor, çözümleri içinde belediyedeki birim amirlerine anında talimat veriyor.

“Bizim her anımız halkımız için” diyen Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Kısa sürede hizmet noktasında büyük yol kat ettik. İlçe merkezi ve kırsalımızda çalışmalarımız dört koldan devam ediyor. Ekip ve ekipman konusunda tüm imkanlarımızla hemşerilerimize hizmet için sahadayız. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Gece – gündüz hafta içi ve hafta sonu, saat farketmeksizin her anımızda vatandaşlarımızla bir aradayız. Halkımıza hizmet için mesai mefhumu gözetmeksizin Harranlı hemşerilerimizin hizmetinde olmaya özen gösteriyor ve hep daha fazlasını ulaştırabilmek adına yoğun bir çaba harcıyoruz. Biz büyük bir aileyiz.” İfadelerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Geleceğin yıldızları Haliliye’de yetişiyor

Haliliye Belediyesi, açtığı Yaz Spor Okulları ile çocukların vazgeçilmez adresi oluyor.

Viranşehir’de Pencereden Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

Viranşehir ilçesinde 2 yaşındaki çocuk, evlerinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

Başkan Serhat Dicle İnan Kuyumcular Çarşısı’nda Çalışmaları İnceledi

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, yapımı devam eden Kuyumcular Çarşısı inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Uçak bileti fiyatlarında Urfa’ya ayrı tarife mi uygulanıyor?

Şanlıurfa Uçak Bileti Fiyatları Neden Bu Kadar Yüksek? “Urfalı’ya ayrı tarifemi uygulanıyor?”