Beşiktaş 2-2 Atakaş Hatayspor

Atakaş Hatayspor’un gollerini 26. dakikada Chandrel Massanga ve 55. dakikada Fisayo Dele-Bashiru kaydetti. Beşiktaş’ın golleri 50. dakikada Gedson Fernandes ve 90+7. dakikada penaltıdan Vincent Aboubakar’dan geldi.
 
Bu sonuçla düşme hattında olan Atakaş Hatayspor puanını 38 yaptı. Beşiktaş 56 puana yükseldi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da şehit annesine bayram ziyareti

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından, şehit Jandarma Er Ethem Okkay’ın annesi Halime Okkay ikametinde ziyaret edildi.

Bozova Belediyesi, İlçe Sağlık Ocağı Çevresindeki Düzenleme Çalışmalarını Tamamladı

Bozova Belediyesi, İlçe Sağlık Ocağı çevresinde vatandaşların daha güvenli, temiz ve konforlu bir ortamda hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla başlattığı çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Bozdağ, Siverek’e çıkarma yaptı

AK Parti’nin Siverek’teki yerel seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız ve parti yöneticileri ile birlikte ilçeyi ziyaret etti.

Şanlıurfa’da “Güvenli Şehir Uygulaması”aranan 27 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da 80 ekip, 258 personelin katılımıyla “Güvenli Şehir Uygulaması” uygulama kapsamında çeşitli suçlardan aranan 27 şüpheli yakalandı.