Bıhemi Aşiretinden Mehmet Ekinci’ye Tam Destek

Yeniden Refah Partisi’nin Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, seçim sürecinde desteklerini artırmaya devam ediyor. Son olarak, Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Mahmut Birinci ve Bıhemi aşireti mensuplarının düzenlediği önemli bir toplantıya katılarak desteklerini bir kez daha gösterdi.

Toplantıya katılan Ekinci, birlik ve beraberlik mesajları vererek, seçim sürecindeki kararlılığını vurguladı. Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Mehmet Kasım Gülpınar ile birlikte sahada güçlü bir şekilde yer aldıklarını belirten Ekinci, “Gücümüze güç katan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bıhemi aşireti mensuplarıyla bir araya gelmek, bizim için büyük bir onur ve destektir” dedi.

Toplantıda Bıhemi aşireti üyeleri de Ekinci’ye desteklerini açıkça ifade ettiler. Aşiret mensupları, Ekinci’nin samimiyeti ve projeleriyle Eyyübiye’nin geleceğine olumlu katkılar sağlayacağına inandıklarını dile getirdiler.

Eyyübiye’nin önemli sorunlarına değinen Ekinci, halkın beklentilerini dikkate alarak çözüm odaklı projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Ekinci, “Eyyübiye’nin potansiyelini en üst seviyede kullanarak, halkımızın refahı ve mutluluğu için gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.

Seçim sürecinde birlik ve beraberlik vurgusu yapan Mehmet Ekinci, vatandaşların desteğiyle Eyyübiye’yi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Danışmanlar Donald Trump’ı seçim gecesi erken zafer ilan etmeye çağırdı

Washington, 6 Ekim (Hibya) Kendisine yakın kişilere göre, Donald Trump’a bazı danışmanlar, Pensilvanya gibi önemli çekişmeli eyaletlerde Kamala Harris’in yeterince önündeyse seçim gecesi erken zafer ilan etmesi gerektiğini söyledi ancak Trump’ın bu tavsiyeye uyup uymayacağı belirsizliğini koruyor.

Şanlıurfaspor bir puanı uzatma dakikalarında buldu

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Şanlıurfaspor, evinde Iğdır FK’yı ağırladı.

“KUYU-37” operasyonlarında örgüt üyesi 270 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı, elebaşılığını Kırmızı Bültenle aranan ve yurt dışında tutuklu bulunan Ramazan Bayğara’nın yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik “KUYU-37” operasyonlarında örgütü üyesi 270 şüpheli yakalandığını açıkladı.

308 suç kaydı olan şahıs Kırklareli’nde yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince 308 suç kaydı olan, 108 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası alan ve 2 yıldır aranan D.A. isimli şahsın Kırklareli’nin Vize ilçesinde yakalandığını açıkladı.