Birecik Belediyesi’nden O görüntülerle ilgili açıklama

Yazılı ve görsel medya organlarında yer alan “Belediye Başkanının kardeşinin havaya ateş açtığı ve tabanca kabzası ile çocukların kafasına vurduğu” yönündeki haberlerin tamamen asılsız olduğu vurgulandı.

Belediye yetkilileri, söz konusu olayların manipülasyon amacıyla uydurulduğunu ve bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, kamuoyunu yanıltmayı hedefleyen kişiler hakkında yasal işlemlerin başlatılacağını duyurdu.

Birecik Belediyesi, halkın bu tür yalan ve çarpıtılmış haberlere itibar etmemesi gerektiğini ifade ederek, şeffaflık ilkesine bağlı kalarak doğru bilgilendirme yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Belediye yetkilileri, Birecik halkının sağduyusuna olan güvenlerini de dile getirerek, bu tür yanıltıcı haberlerin kamuoyunda yanlış bir algı oluşturmaması gerektiğine dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ekmen: “Kamuda tasarruf kararlarına rağmen valiler neden lüks araçlara biniyor?”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Cumhurbaşkanlığı’nın bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında söz alarak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a bazı konularda çağrıda bulundu.

Görür: Deprem Pütürge segmentinin batısında sol yönlü bir fay üzerinde

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Elazığ’da meydana gelen depreme yönelik açıklama yaptı.

Haliliye Belediyesi’nden Üniversite Adaylarına Destek: Yaz Kursu Başladı

Haliliye Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik sunduğu ücretsiz Yaz Kursu ile öğrencilerin hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlıyor.

ŞANLIURFA’NIN ULU ÇINARI BEKİR COŞKUN UNUTULMADI

Şanlıurfa’nın yetiştirdiği usta gazeteci ve yazar Bekir Coşkun, Yeni Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ecz. Bozan Sürücü ve beraberindeki heyet tarafından mezarı başında anıldı.