Bozova’da Muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Buluştu

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü, düzenlenen törenle kutlandı. Etkinlikte muhtarlar, birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Bozova Hükûmet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtı’na sırasıyla Bozova Muhtarlar Derneği, Bozova Muhtarları Dayanışma Derneği ve Bozova Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından çelenk sunuldu.

Çelenk sunumunun ardından Bozova Ziraat Odası Başkanı ve Bozova Muhtarlar Derneği Başkanı Müslüm Okan bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Okan konuşmasında, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Bilindiği üzere 2015 yılından bu yana kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü tüm muhtarlarımıza kutlu olsun. Muhtarlar, halkla devlet arasındaki köprüdür. Muhtarlık sadece bir mühüre sahip olmak değildir; muhtarlık, mahallesindeki garibanın, yetimin, kimsesizin ve halkın sesidir.

Bu kutsal görevde bulunmanın sevincini ve onurunu yaşamaktayız. Biz muhtarlar, devletimizin şefkatli elini halkımıza uzatan, onların her sıkıntısına çözüm arayan kişileriz. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz.
Muhtarlık makamı, herhangi bir siyasi partinin değil, milletimizin ve devletimizin bize emanet ettiği gururlu bir görevdir. Bu özel günü bizlere armağan eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum.

Ayrıca bugün aramızda bulunamayan İlçe Kaymakamımız Reşit Özer Özdemir’e ve törene katılım sağlayan tüm siyasi parti temsilcilerine, derneğim ve muhtarlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günümüz kutlu olsun.”

Tören, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Etkinliğe ilçe genelinde görev yapan çok sayıda muhtar katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İlave doğum izni başvurularında son gün

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 haftalık ilave doğum izni hakkından yararlanmak isteyen anneler için başvuruların bugün sona ereceğini duyurdu.

İlişki tuzağıyla şantaj yapan çete çökertildi! Uygunsuz videolar çekmişler

Şanlıurfa merkezli 3 ilde sosyal medyada gençleri cinsel birliktelik vaadiyle kandırıp, günübirlik ikametlere yönlendiren, mağdurları videoya çekip Şantaj yapmakla tehdit eden 16 şüpheli düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

“Terörsüz Türkiye” Komisyonunda Partilerin Üye Sayıları Belli Oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesinde kurulacak olan “Terörsüz Türkiye” komisyonunda yer alacak siyasi partilerin temsilci sayıları belli oldu.

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet Hamdi İnan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemine vurgu yaptı.