BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı tarafından geleceğin mimarı olan çocuklara çevre bilinci, çevreye duyarlılık ve sağlıklı yaşamı öğretmek için okullarda uzman öğreticiler tarafından eğitim programı veriliyor.

Prof. Dr. Abdülkadir Karahan İlkokulunda düzenlenen eğitim programında öğrencilere çevrenin korunması ve suyun tasarruflu kullanılması konularında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilere Büyükşehir Belediyesinin hazırlamış olduğu hikaye kitapları ve boyama kitapları hediye edildi.

Eğitim programına katılan öğretmen ve öğrenciler çevrenin korunmasına yönelik düzenlenen eğitim seminerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

SUMUD FİLOSUNA SALDIRIYA TEPKİ: “ULUSLARARASI HUKUK HİÇE SAYILDI”

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan Sumud Filosuna yönelik İsrail müdahalesine tepki gösterdi.

İşçi emeklisine yüzde 5 ek zam yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi emeklisine yüzde 5 ek zam yapılacağını duyurdu.

Şanlıurfa’da ‘’Zekat İyilik Buluşması’’ toplantısı düzenlendi

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ‘’Zekat İyilik Buluşması’’ toplantısında konuşan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, yeryüzünde iyilik oluncaya kadar çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Milletvekili Eyyüpoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.