CHP Genel Başkanı Özel, Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu’yu andı

CHP Genel Başkanı Özel, gazeteci yazar Uğur Mumcu’yu katledilişinin 32’nci yılında özlemle andığını belirterek, “O tuğlaların çekileceği, o duvarın yıkılacağı, altında derin devletin bir daha kalkmamak üzere kalacağı aydınlık yarınları birlikte inşa edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Özel, mesajında “Bir suikast sonucunda şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı ölümü nün 24’üncü yılında saygı ve minnetle anıyorum.” ifadesine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Filistin: İsrail, şu ana kadar 40 bin 878’den fazla Filistinliyi öldürdü

Ramallah, 9 Eylül (Hibya) Filistin Hükümeti, İsrail’in Gazze’deki soykırımın 339’uncu gününde şu ana kadar 40 bin 878’den fazla Filistinliyi öldürdüğünü açıkladı.

Haliliye Belediyesi Kendi Üretiyor, Kaynaklarını Verimli Kullanıyor

Haliliye Belediyesi, “Üreten Belediye” anlayışı doğrultusunda kendi bünyesinde faaliyet gösteren atölyelerde kent mobilyaları üretirken, park ve yeşil alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarını da kendi personeliyle gerçekleştiriyor.

Urfa’da Basınsız Festival: Basın Yoksa Festival Nasıl Olur?

Şanlıurfa’da,25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali bilgilendirme tanıtım sürecinde yaşanan basın krizi, etkinliğin kendisinden daha çok konuşulmaya başladı.

5 ilde düzenlenen operasyonlarda 65 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı, 5 ilde 6 ayrı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda, 394 milyon TL hesap hareketi bulunan 65 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 37’sinin tutuklandığını duyurdu.