Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: NEXT Sosyal kullanıma sunuldu!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yerli ve milli platform olan NEXT Sosyal’in kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Yılmaz, “Platformun ülkemiz ve gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyor; tüm teknoloji meraklılarını bu dijital yolculuğa katılmaya davet ediyorum. Emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Adıyaman’da ASKOM Bölge Toplantısı Gerçekleştirildi

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde 8. Bölge 19. Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı düzenlendi. 

Yurt genelinde hava sıcaklıkları nasıl seyredecek? İşte detaylar..

Hava sıcaklıklarının kuzey kesimlerde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor….

İsrail Lübnan’da bugün 11 kişiyi katletti

İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarında bugün biri sağlık çalışanı 11 kişi yaşamını yitirdi, 32 kişi yaralandı.

Kısacık: Yabancı şirketlere verdiğiniz teşviki zor durumda olan esnafımıza vermiyorsunuz

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen torba kanun teklifine son anda eklenen maddelerle yabancı şirketlere vergi muafiyetleri sağlandığını, ekonomik zorluk yaşayan esnafın taleplerinin ise karşılıksız bırakıldığını söyledi.