Ege Denizi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, saat 20.15’te Ege Denizi’nde meydana gelen deprem yerin 5.3 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Depremin şiddeti, 4.1 olarak ölçüldü.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Halk Bankasınca esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredilere dair kararda değişiklik

Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketince esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredilere dair kararda değişiklik içeren Cumhurbaşkanı Karar’ı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Şanlıurfa’da Şok Uygulama: Çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, düzensiz göçle mücadele, asayiş ve narkotik suçlarla mücadele kapsamında şok uygulama gerçekleştirildi.

Şanlıurfa’da yol verme kavgası: 2 yaralı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yol verme nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmada,2 kişi yaralandı.

Şanlıurfa Valisi Şıldak biber hasadına katıldı

Şanlıurfa, 21 Temmuz (Hibya) Şanlıurfa’nın simgelerinden ve coğrafi işaretli lezzetlerinden biber hasadına katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, üreticilere bereketli sezon dileklerinde bulundu.