Elektrikte sübvansiyon kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

Resmi Gazete’de yayımlanan elektrikte tüketim grubuna göre, Sübvansiyon kararı kararına göre, 1 Ocak’tan itibaren yıllık 5 bin kilovatsaat (kWh) tüketen konutlar sübvansiyonlu elektrik kullanamayacak.

Yapılan düzenlemeye camiler, cemevleri, ibadethaneler, dernekler, AFAD geçici barınma merkezleri şehit aileleri ve muharip/malul gaziler dahil edilmedi. Tarımsal faaliyetler grubunda son kaynak limiti değiştirilmezken, herhangi bir tüketici bu düzenlemeden etkilenmeyecek.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Sağlık Bakanlığından Birlikte Kullanım Yönetmeliğinde Değişiklik

Eğitim sorumlusu tanımı güncellendi, sözleşmelere iki yıl düzenlemesi getirildi

Şanlıurfa Valisi Şıldak, Balıklıgöl Platosu’nda incelemeler yaptı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelinde etkili olan ani sağanak yağışın ardından su baskınlarının yol açtığı olumsuzlukların giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Şanlıurfa’da Şehit olan polisin naaşı memleketine uğurlandı

Şanlıurfa’da, devrilen bir zırhlı polis aracında şehit olan Polis Memuru Ramazan Kütük, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

İzmir Şanlıurfa Federasyonu’nun Çabaları Sonuç Verdi: Direkt Uçuşlar Başlıyor

İzmir Şanlıurfa Federasyonu’nun uzun süredir üzerinde çalıştığı ve Şanlıurfalılar için büyük önem taşıyan İzmir-Şanlıurfa direkt uçuşları, Şanlıurfa milletvekillerin destekleri sayesinde nihayet hayata geçiyor.