En düşük emekli maaşı 23 bin 552 lira oldu

Meclis plan ve bütçe komisyonunda mali torba kanun teklifindeki en düşük emekli aylığı düzenlemesini içeren madde kabul edildi. Kabul edilen madde ile en düşük emekli maaşı 23 bin 552 lira oldu. 

MA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Osmanbey Aile Mezarlığı’nda Su Kesintisi Vatandaşları Mağdur Etti

Kurban Bayramı öncesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek üzere Osmanbey Aile Mezarlığı’na giden vatandaşlar, su kesintisi nedeniyle mezar sulama işlemlerini gerçekleştiremediklerini belirtti.

BOZOVA’DA KADINLARA ÖZEL PARK İÇİN İMZALAR ATILDI

Bozova’da kadınların sosyal yaşamda daha fazla söz sahibi olması amacıyla “Kadın Parkı Projesi” hayata geçiriliyor. Bozova Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Şehit Aileler ve Gaziler Aldemir Paşa İle bir araya geldiler

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Naci Aldemir’i makamında ziyaret ettiler .

Haliliye’de öğrencilere eğitim programı

Haliliye’de Akran zorbalığı, hijyen, sağlıklı beslenme ve teknoloji kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı.