Eyyüpoğlu’ndan Berat Kandili mesajı

TBMM İdare Amiri İbrahim Eyyüpoğlu, Ramazanın müjdecisi olarak kabul edilen Berat Kandili için bir kutlama mesajı yayınladı.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Berat Kandili mesajında “Berat Kandili’nin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ederim” dedi.

Eyyüpoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede, Yüce Allah’tan af ve mağfiret dilerim. Kalplerimiz rahmetle dolsun, günahlarımız affedilsin ve dualarımız kabul olsun.

Bu geceyi ibadet ve dua ile geçirerek, manevi bir arınma ve tazelenme imkanı bulalım. Birbirimize karşı sevgi ve saygıyı artıralım, ihtiyaç sahiplerini gözeterek, yardımlaşma ve dayanışma duygumuzu pekiştirelim.

Berat Kandili’nin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ederim.

Dualarınızın kabul olması dileğiyle.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İstanbul Maratonu Heyecanı Urfa’da Yaşandı

Kasaptaşı Gençliği’nden Milli Sporculara Anlamlı Plaket.

Ateş altında iftar ve sahur

Memleketin istiklali için dört bir yandan Çanakkale’ye ”ya şehit ya da gazi” olmak için koşa koşa gelen Mehmetçikler, 1915 yılının ramazan ayını cephede karşıladı.

Bitcoin 68 bin doların üzerinde

İstanbul, 27 Marrt (Hibya) Kripto para piyasasında Bitcoin öncülüğünde sınırlı yükselişler görülüyor.

Karakeçili, açıklanan pamuk fiyatı üreticilerde hayal kırıklığı yarattı

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu GİK) Üyesi Ömer Karakeçili, açıklanan pamuk fiyatının beklentilerin altında olduğunu ve çiftçilerin bu fiyatlarla zor durumda kalacağını belirtti.