Fecr İnsani Yardım Derneği, Gazze’ye ilk insanî yardımı ulaştırdı

FECR İNSANİ YARDIM DERNEĞİ GAZZE ABLUKASINI KIRARAK İLK İNSANİ YARDIMLARI ULAŞTIRDI.

Şanlıurfa’da hizmet veren Fecr İnsani Yardım Derneği, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının ardından abluka altındaki Gazze’ye ilk insanî yardımı ulaştırdı.

Derneğin gönderdiği yardımlar, Gazze’de bulunan Endonezya Hastanesi’ndeki yaralılara ulaştırıldı.Yaralılara ilaç, gıda ve sıcak yemek ikramında bulunuldu.

Hastanede yatan yaralılar, gönderilen yardımlardan dolayı Türkiye ve Fecr İnsani Yardım Derneği’ne teşekkür etti.

Fecr İnsani Yardım Derneği Başkanı Yusuf Aygün, yaptığı açıklamada, “Tüm dünyanın gözü önünde yaşanan bu insanlık suçunun bir an önce durulması için kardeşlerimize dua ediyoruz. Onları Allah’ın merhametine emanet ediyoruz. Gazze’ye uygulanan ambargoyu uzun uğraşlar sonucunda kırarak kardeşlerimizin göndermiş olduğu yardımları çok şükür ulaştırdık. Rabbim hayır sahiplerinin ecrini versin.” dedi.

Dernek yetkilileri Gazze’ye insani yardımların artarak devam edeceğini belirttiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Urfalı Avukat Semra Ilık’tan Çarpıcı İddialar: “Milyon Dolarlık Külliye Trafiği”

İSTANBUL (RHA) – İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede yer alan ifadeler, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Şanlıurfaspor yönetiminden Vali Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyareti

Astor Enerji Şanlıurfaspor yönetimi, yeni atanan Vali Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Viranşehir’de Pencereden Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

Viranşehir ilçesinde 2 yaşındaki çocuk, evlerinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

Büyükşehir’den uzun ömürlü yollar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçenin tamamındaki yollarda başlattığı asfalt atağını sürdürüyor. Karaköprü ile Haliliye ilçeleri arasında bulunan 40 mahallenin faydalandığı grup yolu sıcak asfaltla buluşturan ekipler, mahalle sakinleri ve sürücülerden tam not aldı.