Fenerbahçe’den İsmail Kartal’a şişe atan şahısla ilgili açıklama

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde AS Roma ile oynanan karşılaşma sırasında Teknik Direktör İsmail Kartal’a yönelik şişe atan kişinin kimliğinin tespit edildiğini ve hakkında seyirden men tedbiri uygulandığını açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübünden yapılan açıklamada, söz konusu kişinin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla tespit edilerek ifadesinin alındığı bildirildi.

Açıklamada, şahıs hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında seyirden men tedbiri uygulandığı belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ticaret Bakanlığı’ndan deprem çantası ve çadırı denetimi

İstanbul ilinde meydana gelen depremin ardından ilkyardım çantası, deprem çadırı ve çantası gibi malzemelerde fahiş fiyat artışı yapıldığına dair şikayetler üzerine Ticaret Bakanlığı ekipleri bu ürünlerin satışını gerçekleştiren işletmeler nezdinde denetimler gerçekleşti.

AFAD Başkanı Okay Memiş, MGK Genel Sekreterliğine atandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, AFAD Başkanı Okay Memiş Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı.

ABD: İsrailli esirler 24 saat içinde bırakılacak

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Gazze’de tutulan İsrailli esirlerin 24 saat içinde serbest bırakılabileceğini ve ABD’nin Gazze’ye asker göndermeyeceğini bildirdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Önen’in evlat acısı: Fatma Zehra Önen son yolculuğuna uğurlanacak

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen’in kızı Fatma Zehra Önen, hayatını kaybetti.