Fenerbahçe’nin rakibi Olympiakos oldu

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde gerçekleşen kurada Türkiye’nin tek temsilcisi Fenerbahçe’nin rakibi de belli oldu. 

Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos ile eşleşti.

Eşleşmenin ilk maçı 11 Nisan’da deplasmanda, rövanş maçı ise 18 Nisan’da İstanbul’da oynanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ortopedi Uzmanı Çaycı ‘dan önemli uyarı

Özel Metrolife Hastanesi Plastik, Estetik El Cerrahi ve Ortopedi Kliniği Hekimleri Op.Dr.Emre Çayci, Op.Dr.Ali Levent ve Op.Dr.Volkan Kızılkaya Kurban kesimi ve etin işlenmesi sırasında el yaralanmaları yaşanabileceğine dikkat çekti.

Şanlıurfa ‘da Şok uygulama: 16 şahıs yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünce, çeşitli suçlardan aranan 16 kişi yakalandı .

Şanlıurfa Sağlık-Sen Başkanı Abdulkadir Yabir’den BEM-BİR-SEN’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Şanlıurfa Sağlık-Sen Başkanı Abdulkadir Yabir, BEM-BİR-SEN Şanlıurfa Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Haydar Kubat ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bu 9 gruptan birindeyseniz D vitamininiz eksik olabilir

Memorial Şişli Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümü’nden Prof. Dr. İbrahim Şahin, D vitamini ve sağlık için önemi hakkında bilgi verdi.