Gençlik ve Spor Bakanlığı: 190 sözleşmeli personel alımı başvuruları başlıyor

GSB 190 Sözleşmeli Avukat ve Mühendis Alacak
ANKARA (AA) – Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 190 sözleşmeli avukat ve mühendis alımı yapacağını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, sözleşmeli personel alımı kapsamında avukat ve çeşitli mühendislik branşlarında istihdam edilmek üzere toplam 190 personel alınacak.

Başvuruların 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında elektronik ortamda gerçekleştirileceği belirtilirken, adayların başvuru işlemlerini Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün resmi internet adresi üzerinden yapabilecekleri bildirildi.

Açıklamada, başvuru şartları, kadro dağılımları, değerlendirme süreci ve diğer detayların başvuru kılavuzunda yer alacağı kaydedildi.

Kamu kurumlarında görev almak isteyen avukat ve mühendis adaylarının, başvuru süresi içerisinde gerekli işlemleri tamamlamaları gerektiği ifade edildi.

GSB’ den 190 Personel Alımı Duyurusu
ANKARA (DHA) – Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam edilmek üzere 190 sözleşmeli avukat ve mühendis alımı yapılacağını açıkladı. Başvuruların 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında alınacağı bildirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Duyuruya göre, avukat ve mühendis kadroları için yapılacak başvurular elektronik ortamda kabul edilecek. Adaylar, başvuru ekranına ve ilan detaylarına Bakanlığın Personel Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.

Başvuru şartları, kadro dağılımları ve değerlendirme esaslarının yayımlanacak başvuru kılavuzunda yer alacağı belirtilirken, adayların başvuru sürecini dikkatle takip etmeleri istendi.

Yetkililer, kamu sektöründe kariyer hedefleyen adayların başvurularını belirtilen tarihler arasında tamamlamaları gerektiğini kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Viranşehir belediyesi ‘nden büyük tasarruf

Viranşehir Belediye Eş Başkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun’un göreve başlamasıyla birlikte, Viranşehir Belediyesi’nde kaynakların etkin kullanımı ve tasarruf politikaları ön plana çıkarak birçok alanda verimlilik artışı sağlandı.

Erbakan ‘dan Siverek ‘teki usulsüz oylara ilişkin sert tepki!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Siverek’te Usulsüz Oy İddialarına Sert Tepki Gösterdi

Ak Parti Hilvan Belediye Başkan Aday Adayları Belli Oldu

Ak Parti, Hilvan Belediye Başkan aday adayları için belirlediği isimleri açıkladı.

Borçlar Ödenmedi, Şalter İndi! Şanlıurfa’da İki Sulama Birliğinin Elektriği Kesildi

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da tarımsal sulamayı yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. DEPSAŞ Enerji, uzun süredir elektrik borçlarını ödemediği belirtilen Cullap ve Tatarhöyük Sulama Birliklerine sağlanan enerji tedarikini yeniden durdurdu.