Genel Merkez Önünde “Haram Araç” Yazıları Sosyal Medyada Gündem Oldu

CHP Genel Merkezi önünde bazı araçların üzerine yazıldığı öne sürülen ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

İddialara göre, araçların cam ve gövdelerine “Havlucu Belediye Başkanı’ndan satılık haram araç” ve “Müteahhit Aziz’ den satılık haram araç” şeklinde notlar asıldığı görüldü. Söz konusu görüntüler kısa sürede sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, parti içi tartışmalara ve kamuoyunda farklı yorumlara neden olduğu ileri sürüldü. Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadığı, iddiaların ise sosyal medya paylaşımları üzerinden gündeme geldiği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bozdoğan-42 operasyonlarında 58 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “Bozdoğan-42” operasyonlarında 58 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

AFAD: Balıkesir’de meydana gelen depremde olumsuz bir durum bulunmamaktadır

Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde saat 00.05’te meydana gelen deprem sonrası olumsuz bir durumun bulunmadığını duyurdu.

Şanlıurfa’da Balıklıgöl ve Kurtuluş Müzesi Projelerinde Sona Gelindi

Şanlıurfa’nın tarihi, kültürel ve manevi mirasının korunarak turizme kazandırılması amacıyla Balıklıgöl-Halilürrahman Platosu ile Kurtuluş Müzesi’nde yürütülen proje çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Başkan Beyazgül’den Şanlıurfalılara Aday Tanıtım Toplantısı Teşekkürü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılımın yoğun olmasından dolayı teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Beyazgül, 31 Mart’ta sandıkları patlatarak zafere ulaşacaklarını kaydetti.