Gram Altında Düşüş Sürüyor: 5 Ayda 1.271 TL Geriledi

Açıklanan verilere göre ocak ayında 7 bin 811 TL seviyesinde olan gram altın, mayıs ayında 6 bin 540 TL’ye kadar geriledi. Böylece gram altında 5 aylık süreçte toplam düşüş 1.271 TL oldu.

Aylara göre gram altın fiyatları şöyle sıralandı:

Ocak: 7.811 TL
Şubat: 7.458 TL
Mart: 7.660 TL
Nisan: 7.048 TL
Mayıs: 6.540 TL
Veriler incelendiğinde mart ayında kısa süreli bir yükseliş görülse de genel tabloda aşağı yönlü hareketin sürdüğü dikkat çekti. Özellikle nisan ve mayıs aylarında yaşanan sert gerileme, yatırımcıların da gündeminde yer aldı.

Ekonomistler, altın fiyatlarındaki değişimde küresel piyasalardaki gelişmeler, döviz kuru hareketliliği ve merkez bankalarının politikalarının etkili olduğunu belirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da iki grup arasında bıçaklı kavga:1 ölü,1 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Karahan Aşireti ve Ertuşi Aşiretinin Mutlu Günü

Van Double Tree by Hilton Kır Düğün salonunda Ertuşi aşireti ileri gelenlerinden ve iş adamı Naci Ertuş’un oğlu Genç iş adamı Meriç Ertuş ile Karahan aşireti ileri gelenlerinden iş adamı Celal Özdiker’in biricik kızı Seda Özdiker yapılan düğünde görkemli bir şekilde dünya evine girdiler.

Şanlıurfa Kaynıyor: Termometreler Patladı, Uzmanlardan Kritik Uyarılar!

Türkiye’yi etkisi altına alan aşırı sıcak hava dalgası, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hayatı zorlaştırıyor. Termometrelerin 45 dereceyi aştığı Şanlıurfa, ülkenin en sıcak kentlerinden biri haline geldi. Şanlıurfa Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü, artan sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlara bir dizi uyarıda bulundu.

Başkan Gülpınar: Bu Kadim Toprakların Sesi Sinemayla Yükselecek

Şanlıurfa’da 4. Uluslararası Göbeklitepe Film Festivali Devam Ediyor.