Güldür Güldür Show’a Şanlıurfalı Gazilerden Sert Tepki

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve
Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz ve Şanlıurfa’lı Gaziler Güldür Güldür Show programına Sert tepki gösterdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz ve Şanlıurfa’lı Gaziler Gazileri alay konusu eden ve küçük düşüren Güldür Güldür Show’u kınayarak, Ali Sunal ve ekibini bu skeçte biz Gazilerle böyle alay edip dalga geçtikleri için kınıyoruz dedi.

Güldür Güldür Show’un 359. bölümünde yayımlanan bir skecinde, Gazilikle ilgili yapılan rezillik tüm Türkiye tarafından tepkiyle karşılandı.

“Sen acılarından besleniyorsun. Sen Narsistik bir bireysin. Bak ben şimdi sana bu şekilde moral falan veremem. Sen hep odak noktası olmaya çalışıyorsun ve bencilsin. Tamam En Gazi sensin. Sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz” sözleri Gazileri incitti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz “Vatan toprakları için canını hiçe saymış Gazilerimizi alay konusu etmek edepsizliktir. Vatanın her karış toprağında bayrak dalgalansın, Türk Milleti huzur ve güven içinde yaşasın diyerek uzuvlarını kaybetmiş, psikolojileri bozulmuş, ailelerini kaybetmiş, hayatları alt üst olmuş vatan evlatları Gazilerimizle hiç kimse değil şaka yapmak, espri konusu dahi yapamaz. Bu çirkin söylemler kabul edilemez. Kurşun yemek bizi ayrıcalıklı yapar ancak biz asla acılarımızdan beslenmeyiz. Gazilerimizden özür dilemelisiniz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Akçakale-Harran Grup Yolunda Asfalt Tamamlandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Akçakale ilçesi ile Harran ilçesine bağlı Akça, Gölbaşı, Berdi ve Küçükyıldız mahallelerini birbirine bağlayan 10 kilometrelik grup yolunda 1. kat sathi kaplama asfalt çalışması tamamlandı.

Kahramanmaraş ‘ta Bir Okulda Silahlı Saldırı:4 ölü, 20 yaralı

Kahramanmaraş’ta bir ortaokulda meydana gelen silahlı saldırıda 4 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 55. Anaokulunu 31 Ekim’de Şanlıurfa Siverek’te Açıyor

Ülkemizin yaşadığı büyük deprem felaketinden etkilenen illerimizde çocuklarımızın geleceğine ışık tutmak ve hayata tutunmalarına katkıda bulunmak amacıyla “11 ilimizde 11 Anaokulu” sloganı ile başlattığı kampanya doğrultusunda anaokulu açılışını yapan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 55. Anaokulunu Şanlıurfa’nın Sİverek ilçesi’ndeki Karakeçi Köyü’nde açıyor.

Denizli’nin Buldan ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Buldan ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu.