Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti

Gazeteci, avukat, haber ve televizyon sunucusu Güneri Cıvaoğlu, 85 yaşında vefat etti. Cıvaoğlu, bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan’dan 10. Yargı Paketi Hakkında Açıklama

Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, bayramdan önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getirilmesi beklenen 10. Yargı Paketi’ne ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

DEVA Partili Ekmen: “DEVA Partisi’nin kendisine olan güveni tamdır”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, katıldığı canlı yayın programında partisinin seçim stratejisine ilişkin açıklamalar yaparak, seçim gündemini değerlendirdi.

TÜİK- Hanehalkı bütçesinden en fazla pay konut ve kira harcamalarına ayrıldı

İstanbul, 2 Haziran (Hibya) Hanehalkı Bütçe Araştırması’nın 2025 yılı sonuçlarına göre; Türkiye genelinde hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 29,3 ile konut ve kira harcamaları alırken, ikinci sırayı yüzde 20,5 ile ulaştırma harcamaları, üçüncü sırayı ise yüzde 17,3 ile gıda ve alkolsüz içecekler harcamaları aldı.

Devteştinde kadın doğum polikliniği açılıyor

Devteşti mahallesinde Şanlıurfa eğitim ve Araştırma hastanesi Ek Hizmet binasında kısa süre içerisinde Kadın doğum Poliklniği hizmet vermeye başlayacak.