Haliliye Belediyesi, kurduğu Ekmek Üretim Tesisi ile günlük 6 bin ekmeği ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor

HALİLİYE BELEDİYESİ’NİN ÜRETTİĞİ EKMEKLER SOFRALARA ULAŞTIRILIYOR

Haliliye Belediyesi, kurduğu Ekmek Üretim Tesisi ile günlük 6 bin ekmeği Aşevi hizmetinden faydalanan hanelerin sofrasına ulaştırıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Üreten Belediye” anlayışıyla Haliliye Belediyesi bünyesinde Ekmek Üretim Tesisi kuruldu.

Vatandaşlara dokunacak projelerin hayata geçirildiği Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 4 bin 197 haneye günlük 3 çeşit yemek ulaştırıyor. Aşevi hizmetiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Haliliye Belediyesi, üretimden yana anlayış ile günlük yemeklerin yanında hanelere dağıttığı ekmeği de bünyesinde üretiyor. Ekmek Üretim Tesisinde devam eden hummalı çalışmalar ile Aşevi hizmetinden faydalanan vatandaşlar için günlük 6 bin ekmek üretiliyor. Belediye bünyesindeki ustalar tarafından geç saatlerde başlayan ekmek üretimi, sabahın ilk ışıklarıyla sefer taslarına konulan yemekler eşliğinde hanelere dağıtılıyor.

Hailliye Belediyesi’nin üretimi desteklediği proje vatandaşların takdirini toplarken, Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Beyazgül’ün Çelişen Borç Açıklaması: Borç 300 Milyon TL’den 11 Milyar TL’ye Nasıl çıktı?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin finansal manzarası, son zamanlarda çalkantılı sularda yüzüyor.

DSÖ: Her yıl 700 binden fazla insan intihar nedeniyle ölüyor

Cenevre, 10 Eylül (Hibya) – Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), her yıl 700 binden fazla insanın intihar nedeniyle öldüğünü bildirdi.

B sınıfı ehliyetle 125 cc motosiklet kullanılabilecek

B sınıfı ehliyete sahip olanlar, belirli koşullar dahilinde 125 cc’ye kadar olan motosikletleri kullanılabilecek.

Karaköprü ‘de öğrencilere sosyal destek projesi

Karaköprü Belediyesi Kadın Hemşerilik Meclisi ve Gülen Yüzler Sosyal Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle kırsal mahallelerdeki dezavantajlı öğrencilere kırtasiye ve giyim desteği verildi.