Haliliye Belediyesi, Okuma Salonu İle Sessiz Ve Nezih Çalışma Ortamı Sunuyor

Haliliye Belediyesi, gençlerin geleceğe daha emin adımlarla hazırlanması ve kaliteli zaman geçirmesi adına çalışmalarını sürdürüyor.

 Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını devam ettiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, eğitime öncelik veren projelerle gençleri geleceğe hazırlıyor. Belediye bünyesindeki kütüphaneler ve hazırlık kurslarının yoğun ilgiyle tercih edilmesi üzerine Haliliye Belediyesi, nüfus yoğunluğunun olduğu Devteyşti Mahallesine 100 kişi kapasiteli Okuma Salonu kazandırdı. Gençlerin hayalleri için tüm imkanların seferber edildiği Haliliye’de, öğrencilere sessiz ve nezih bir çalışma ortamı sunuldu. Öğrenciler boş zamanlarını kitap okuyarak ve ders çalışarak değerlendirirken, bölgeye Okuma Salonunu kazandıran Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ise şu sözlerle teşekkür etti:

 “Bugün Haliliye Belediyemizin açtığı kütüphaneye geldik. Boş zamanlarımızı burada geçiriyoruz. Burası çok değerli bir yer bizim için. Bu kütüphaneyi yaptığı için Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

 “Okulumuzun yanında böyle bir okuma salonunun olması gerçekten bizim ve öğrencilerimiz için güzel bir imkan” diyen Süleymaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni de, “Okulumuzun yanında böyle bir okuma salonunun olması gerçekten bizim ve öğrencilerimiz için güzel bir imkan. Öğrencilerimizi buraya getirdik, güzel güzel kitaplarımızı okuyoruz. Öğrencilerimizin boş zamanlarında burada kitap okumaları bizim ve öğrencilerimiz için büyük bir imkan. Haliliye Belediyesine bu güzel imkanlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar” sözlerine yer verdi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Her Yağmurda Tekrarlayan İhmal

Her yağmurda sokaklar su altında, evler ve iş yerleri zarar görüyor.

Konyaspor: 1 – Beşiktaş: 0

Konyaspor, Trendyol Süper Lig 28. haftasında Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti.

Öğretmen açığı Meclis gündeminde

ANKARA – Okullarda yaşanan sorunlara değinen DEM Partili Yılmaz Hun, “81 ilde neredeyse öğretmen açığı olmayan il yoktur” diyerek 512 gündür tek bir öğretmenin dahi atanmadığını kaydetti.

Başkan Çay’dan Urfalıları ilgilendiren tavsiye! Asla Bunu Yapmayınız!

Şanlıurfa Türkmenler Birlik Başkanı Hasan Çay’dan milletvekilliler İçin Şanlıurfalıları ilgilendiren tavsiye ve uyarı!