Haliliye Belediyesi’nin Ücretsiz Yaz Kursu Gençleri Üniversiteye Hazırlıyor

Haliliye Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Haliliye Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde gerçekleştirilen kurs programında, öğrencilere alanında uzman öğretmenler tarafından ders anlatımları, soru çözüm etkinlikleri ve deneme sınavlarıyla destek sağlanıyor.

28 Ağustos’a kadar devam edecek eğitim programında öğrenciler, eksik oldukları konuları tamamlama fırsatı bulurken, düzenli yapılan deneme sınavlarıyla hem akademik seviyelerini ölçüyor hem de sınav stresini yönetme konusunda deneyim kazanıyor.

Haliliye Belediyesi, yaz kurslarının yanı sıra kütüphaneler, etüt merkezleri ve okuma salonlarıyla da gençlerin eğitim hayatına katkı sunmayı sürdürüyor.

Kursa katılan öğrenciler, ücretsiz eğitim desteğinden memnun olduklarını belirterek, kendilerine sunulan imkânlardan dolayı Haliliye Belediye Başkanı ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise yaz kursu kayıtlarının sürdüğü belirtilerek, üniversite sınavına hazırlanan tüm öğrencilerin programa katılabileceği, kursların 28 Ağustos’a kadar devam edeceği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

UNRWA: Gazze’de insanların yaşamları ve onurları her gün saldırı altında

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistin Mültecilerine Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze’de insanların yaşamları ve onurlarının her gün saldırı altında olduğunu açıkladı.

Mersin’de silah kaçakçılığı operasyonu :3 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin’de yasa dışı silah imalatı ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişinin yakalandığını duyurdu.

Başkan Özyavuz, Vali Şıldak ‘ı ağırladı

İlçe ziyaretleri kapsamında Harran’a gelen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u ziyaret ederek, yapılan ve yapılacak olan

Haritacılar Dünya Haritacılık Günü’nde İftar Yemeğinde Buluştu

21 Mart Dünya Haritacılık Günü etkinlikleri kapsamında, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde haritacılar bir araya geldi.