Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin Muhtarlarla Buluşuyor

Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla düzenli olarak bir araya gelerek sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüm üretiyor.

Cumhurbaşkanlığı Kaymakamlar Kararnamesi ile Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine atanan Dr. Muhammed Serkan Şahin, ilçeye bağlı 32 merkez ve 138 kırsal olmak üzere toplam 170 mahalleyi ziyaret etmeyi hedefliyor. Kaymakam Şahin, her hafta Salı günleri mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek talepleri dinliyor ve çözüm yolları geliştiriyor.

Mahallelerin Sorunları Yerinde Dinleniyor

Kaymakam Şahin, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla yaptığı buluşmalarda, güvenlik, sağlık ve altyapı gibi temel konulara öncelik vererek mahallelerdeki eksiklikleri tespit ediyor. Son olarak Konuklu Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, mahallenin ihtiyaçları yerinde değerlendirildi.

Eğitim ve Güvenlik Öncelikli Konular Arasında

İlçedeki eğitim altyapısının güçlendirilmesi için çalışmalar yürüten Kaymakam Şahin, okul eksikliklerinin giderilmesi ve eğitim imkanlarının artırılması için projeler geliştirdiğini belirtti. Güvenlik konusunda da mahallelerdeki ihtiyaçları göz önünde bulundurduklarını ifade eden Şahin, “Eğitim ve güvenlik, ilçemizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Bu alanlarda somut adımlar atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Muhtar İletişim Merkezi Kuruldu

Mahalle muhtarlarıyla daha etkili bir iletişim sağlamak amacıyla Hükümet Konağı’nda “Muhtar İletişim Merkezi” kuruldu. Bu merkez sayesinde mahallelerden gelen talepler daha hızlı değerlendirilecek ve çözüme kavuşturulacak.

Kaymakam Dr. Muhammed Serkan Şahin, Haliliye’de mahallelerin her türlü ihtiyacına hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermek için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başak Demirtaş’dan açıklama: Aday olmayacağım

 ANKARA – DEM Parti’nin aday çıkarma kararı aldığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için ismi geçen Başak Demirtaş, parti ile ortak görüş birliği çerçevesinden aday olmayacağını açıkladı.DEM Parti’den yapılan açıklamada ise İBB için belirlenecek aday isimlerinin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

Grup Hevra’dan Siverek’te Türkü Ziyafeti

Siverek Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında düzenlediği açık hava konserinde vatandaşlara müzik dolu bir gece yaşattı.

Bozova Ziraat Odasında Bayramlaşma Programı Düzenlenecek

Bozova Ziraat Odası Başkanı Müslüm Okan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tütün ve tütün ürünlerindeki vergi tutarları değiştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla tütün ve tütün ürünlerinde özel tüketim vergisi oranları ve maktu vergi tutarları yükseltildi.