Haliliye’de Ulaşım Konforu Artıyor

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde yaşam kalitesini artırmak amacıyla üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Devteyşti Mahallesi’nde kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

 Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yürütülen parke döşeme çalışmalarıyla birlikte, daha önce stabilize durumda olan yollar modern ve konforlu hale getiriliyor. Yapılan bu çalışmalarla hem mahalle sakinlerinin ulaşım konforu artırılıyor hem de bölgeye daha estetik bir görünüm kazandırılıyor.

 Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanında eş zamanlı olarak yürüttüğü yol yapım, bakım-onarım ve genişletme çalışmalarıyla vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlamasını hedefliyor. İlçe genelinde 14 farklı noktada sürdürülen yol çalışmaları kapsamında yeni yollar açılırken, mevcut yollarda da onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar mahalle sakinlerinden de tam not alıyor.

 Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarının periyodik olarak sürdürüleceği ifade edildi. Açıklamada ayrıca, vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda mahallelerde yol kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin devam edeceği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bakan Çiftçi: Biz suçlunun peşini sınırda bırakmayız

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Yunanistan’daki temasları kapsamında Yunanistan Vatandaşı Koruma Bakanı Michalis Chrisochoidis ile bir araya geldi.

Bakan Yerlikaya’dan yenidoğan çetesiyle ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Yenidoğan Çetesi’ne ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, “Bir baba olarak çok üzgünüm” dedi.

İHA Muhabiri Muhammet Abdülkadir Esen mezarı başında anıldı

Kaza yapan araçtaki yaralılara yardım ederken kaza mahalline dalan otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı Muhabiri Muhammet Abdulkadir Esen, mezarı başında anıldı.

Harran Üniversitesi’nden TÜBİTAK Destekli Akıllı Kumaş Projesi

Harran Üniversitesi, TÜBİTAK projelerinde elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekledi.