Hani istifa etmişti: TFF ‘de hala Küçük başkan görülüyor

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu üyeleri, 14 Mart’ta 11 Nisan Stadyumu’nda oynanan ve Esenler Erokspor’a 2-0 mağlup olunan maçın ardından, Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük ve yönetim kurulunun istifa ettiğini açıklamıştı. İstifaların ardından kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Mehmet Baydilli’nin kulüp başkanlığına getirildiği ve olağanüstü kongre kararının iptal edildiği bildirildi.

Mağlubiyetin ardından, olağanüstü kongrenin 31 Mart 2025 Pazartesi günü yapılması planlanmıştı. Ancak kulüpten yapılan açıklamada, “Takım sürecinin, kongre sürecinin uzun olmasından olumsuz etkilenmemesi için Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük’ün istifası kabul edilmiştir. Yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında aldıkları kararla Başkan Vekili Mehmet Baydilli’yi yeni başkan olarak seçmiş ve olağanüstü kongre kararını iptal etmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Aradan yaklaşık bir buçuk ay geçmesine rağmen, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinde Şanlıurfaspor’un kulüp başkanı olarak hâlâ Mehmet Giray Kuçük’ün görünmesi sporseverlerin kafasını karıştırdı.

Kamuoyu, “Madem Giray Kuçük istifa etti, neden TFF’ye bildirilmedi?” sorusunu gündeme taşıdı. O günden bu yana iki farklı başkan görev almasına rağmen, federasyon kayıtlarında bir değişiklik yapılmadı.

Bu durumun kulübün iç işleyişinde yaşanan bir hata mı, yoksa TFF kaynaklı bir gecikme mi olduğu yapılacak açıklamalarla netlik kazanacak.

Öte yandan, kulübün TFF’ye resmi olarak başkan değişikliğini bildirmediği ihtimali de tartışılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

“Seçimsiz geçecek dört yıllık süreçte kentsel dönüşüm için el ele çalışılmalı”

Ekonominin genelinde 200’ün üzerinde alt sektöre yarattığı talep ve istihdam gücüyle lokomotif rolü üstlenen inşaat sektörünün önde gelen kuruluşlarını temsil eden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), ekonomi çevreleri ve sektör tarafından ilgiyle takip edilen İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nun Nisan 2024 sayısını yayımladı. “Seçimin Ekonomisi, Ekonominin Seçimi” başlıklı analizde, küresel ve ulusal ekonomi ile inşaat sektörüne ilişkin veriler değerlendirildi.

Edip Akbayram hayatını kaybetti

Sanatçı ve müzisyen Edip Akbayram hayatını kaybetti.

DEVA Partili Ekmen: “DEVA Partisi’nin kendisine olan güveni tamdır”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, katıldığı canlı yayın programında partisinin seçim stratejisine ilişkin açıklamalar yaparak, seçim gündemini değerlendirdi.

“12’lerin Torunları Bugün de Aynı Kararlılıkla Vatanlarına Sahip Çıkıyor”

Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen 11 Nisan Şanlıurfa’nın Kurtuluş günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.