Harran Belediyesi Gençleri POMEM’e Hazırlıyor

Harran Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz POMEM hazırlık kursları, polislik mesleğini hedefleyen gençlere profesyonel destek sunuyor. Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde yürütülen kurslarda, alanında uzman eğitmenler tarafından hem teorik hem de pratik eğitimler veriliyor. Özellikle POMEM parkurları için özel olarak tasarlanan antrenman programları sayesinde gençler, sınavın fiziki yeterlilik etaplarını birebir uygulayarak kendilerini geliştiriyor. Dayanıklılık, kondisyon, güç ve hız gibi temel unsurlara odaklanan çalışmalar, adayların gerçek sınav koşullarına en iyi şekilde hazırlanmasını sağlıyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un öncülüğünde yürütülen bu proje kapsamında, “Önceliğimiz Eğitim, Önceliğimiz Gençlik” sloganıyla hareket eden Harran Belediyesi, gençlerin hayallerine bir adım daha yaklaşmasına vesile oluyor. Kurslara katılan birçok genç, bu destek sayesinde Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarını başarıyla geçerek polislik mesleğine adım atma fırsatı yakalıyor.

Harran Belediyesi, gençlik ve eğitim yatırımlarıyla ilçenin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Firari Hükümlülere Jandarma Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı

ŞANLIURFA (RHA) – Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 firari hükümlü yakalandı.

Cihat Arslan, Şanlıurfaspor ile ilk antrenmanına çıktı

Şanlıurfaspor, Nesine 2. Lig 11. haftasında sahasında oynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşı maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ceylanpınar ‘da aranan şahıs yakalandı

Şanlıurfa İl J.K.lığı tarafından “Nitelikli Suçlardan Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Yapılan Çalışmalar” neticesinde, hakkında ‘‘Konutta ve Eklentilerinde Yağma’’ suçundan (4) yıl (2) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Ç. isimli şahıs yakalandı.

Sessiz Çığlık’ kısa filmine Ankara’da iki ödül birden

Hacettepe Üniversitesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen “Esaretten Cesarete” Kısa Film Yarışması’nda, Şanlıurfa Harran Üniversitesi öğrencilerinin imzasını taşıyan “Sessiz Çığlık” adlı kısa film iki ödüle birden layık görüldü.