HARRAN’DA KONFORLU YOLLAR HİZMETE SUNULUYOR

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı’ndan tekrardan Harran Belediye Başkanı seçilen Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla ilçe genelinde devam eden hizmetler her geçen gün geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla eş zamanlı olarak birçok noktada sürdürdüğü çalışmaların yeni durağı Akıncı ve Soylu mahallelerini birbirine bağlayan grup bağlantı yolunda asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Canla başla ayrım gayrım yapmadan, Harran İlçemizde üretken belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla, Harran’ımızın her tarafına hizmeti ulaştırmaya çalışıyoruz diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Harran belediyesi olarak mahalle içi asfalt serim çalışmalarımız kapsamında hizmetimize devam ediyoruz. Hizmetimizin ikinci döneminde de Mahalle içi ve mahalleler arası bağlantı yollarımızın eksik kalan kısımlarını tamamlamak için bir gün dahi ara vermeden, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akıncı ve Soylu Mahallelerimia arasındaki bağlantı yolunda asfatl serim çalışmalarına başladık. En kısa sürede bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

BELTUR Halk Ekmek’te 18,5 milyon TL’lik vurgun iddiası

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi olan BELTUR Halk Ekmek’te yaşanan iddialar kamuoyunda bomba gibi düştü.

Şanlıurfa’da taksi durağında silahlı saldırı: 1 yaralı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde 35 Metre Yol üzerinde bulunan Nar Taksi Durağı’nda silahlı bir olay meydana geldi.

Başkan Bucak AK Parti’nin 23 yaşını kutladı

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak AK Parti’nin 23. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

İSİG: 3 ayda 425 işçi hayatını kaybetti

İSTANBUL- İSİG Meclisi’nin yayınladığı rapora göre, yılın ilk üç ayında en az 425 işçi hayatını kaybetti.